top of page

Kampüste Seks Oyuncakları İstilası



Ağustos ayının son günlerinin bunaltıcı sıcağında Rosie Zander, okulda kocaman bir dildo (silikon penis) ile dolaşıyor.

University of Texas öğrencisi Rosie Zander’ın boyu 1m 59 cm. “Cockzilla” adıyla piyasada satılan dildo ise yaklaşık 37cm. Yani dildo Rosie Zander’ın boyunun neredeyse çeyreği kadar. Kendisinin söylediğine göre köpeğinden daha ağır. “Kaçın! Cockzilla geliyor!”

Okulda derslerin ilk günü ve Rosie’nin protez penislerle ilgili çığlığı yavaş yavaş etraftaki öğrencilerin ilgisini çekmeye başlıyor.

O garip bakışlar aslında Rosie’ye göre güzel bir şey. Şimdiki hedef: yapabildiği kadar insanı sırt çantalarından anahtarlık yerine seks oyuncaklarını sallandırmaya ikna etmek.

“Size penislerimiz var, size penislerimiz var. Ben penis cennetinin Oprah’sıyım.” diye bağırıyor.

Zander, CocksNotGlocks isimli, Teksas’ın yeni silah yasalarını protesto eden bir grubun üyesi. Dönemin bu hafta başlamasıyla, 21 yaşın üstünde ve ruhsatlı silah lisansına sahip herkes okul kampüslerinde silah taşıyabilecek. Açıkça, ne yazık ki kampüste dildo taşımak müstehcenlik yasaları gereğince yasak.

Bu çelişkiye dikkat çekmek amacıyla okulun birçok öğrencisi çantalarından birer dildo sarkıtıyor.

Cocks Not Glocks fikrini ortaya atanlardan Jessica Jin’e göre yaşanan çelişki saçma ve komik. Arkadaşlar arasında şaka olarak başlayan bu akım, bu gidişle en etkili silah karşıtı hareket olarak tarihe geçebilir.

“Sırt çantanızın üzerinde bir penis olduğu sürece, insanlar başkalarının sırt çantasının içindeki silahları düşünmeye başlayacak.”

Resim: Ben Sklar

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
bottom of page